Zidne tapete

Ostvarite svoje snove kroz ove prelepe kataloge!

Black and White 3

Jedinstvene pozadine u crno belim geometrijskim oblicima, cvetni motivi i moderne trake u raznovrsnim oblicima. Visok kvalitet nudi elegantanambijent i bezbroj mogućnosti za svaki enterijer.

Cena: 2400 – 4750 din.

Boys and Girls 5

Katalog sa šarenim pozadinama gde deca i tinejdžeri sanjaju svoje snove. Male sirene, šareni cvetići, sovice, kolačići, motori izmamiće osmehe na licima devojčica i dečaka.

Cena: 1950 – 3700 din.

Chacran II

Neobična kolekcija sa razigranim leptirovima i diskretnim cvetovima čine ovu kolekciju veoma prijatnom i toplom.

Cena: od 2900 – 3190 din.

Dizni

Kolekcija za najmlađe sa likovima iz crtanih filmova. Žive boje, vesele pruge sa jednobojnim podlogama su iz priča najdražih junaka.

Cena: 2890 – 3450 din.

Djooz

Moderni Skandinavski dizajn u ledenoj plavoj, roze i sivoj boji stvaraju romantičnu atmosferu i šarm dvadesetih i tridesetih godina.

Cena: 2370 – 2620 din.

Esprit Kids 4

Jarke obojene pruge i obične boje u veselim pastelnim nijansama prate Esprit Kids četvrtu kolekciju.

Cena: 2200 – 3700 din.

Life 3

Ovaj katalog je mlad i moderan trend koji zidove prezentuje u raznim i svežim bojama. Prirodni motivi cvetova, nepregledna šuma i biljni dizajni predstavljaju raznoliku mešavinu grafičkih šablona.

Cena: 3300 – 3750 din.

Memory 2

Memori predstavlja iskrice u svetlim pastelnim nijansama, kao i duboke crne i tamne crvene tonove. Takodje pojavljuju se gliter efekti sa ornamentikom, cvetni motivi kao i sjaj na zidovima.

Cena: 3550 -3950 din.

Midas

Moderan dizajn sa modernim detaljima, tradicionalna ornamentika i elegantni cvetni motivi. Širok spektar boja bež, plave, sive i bordo daju raznolikost i eleganciju.

Cena: Po upitu

Oilily

Razigrani svet tipičan za Holandski „lifestyle“. Vesele nijanse, ponekad jake i šarene zrače radost. Bilo u sobi, hodniku ili kuhinji, ove pozadine jednako podižu raspoloženje i osvežavaju u trenutku.

Cena: 2300 – 2500 din.

Spot 3

Prirodan izgled geometrijskih motiva, tople boje i sofisticirani krugovi daju eleganciju, profinjenos i savremen ambijent svakoj sobi.  Zlatne i srebrne šljokice na glatkoj površini u nijansama bakra, zlata i srebra zaokružuju sklad stila i duha vremena.

Cena: 3270 – 3759 din.

Spotlight

Pod lupom se izdvaja po svom jedinstvenom i sofisticiranim dizajnu i filigranskog kraja. Sa velikom pažnjom na detalje katalog ima modernu interpretaciju prirodnih tema, dezena iz vremena sa tradicionalnim ornamentima.

Cena: 3450 – 3900 din.

Suzani

Suzani katalog donosi velike otiske sa svetlim bojama i postojane grafike koje zajedno čine predivnu kolekciju.

Cena: 4290 din.

Summer Breeze

Cvjetni motivi u pastelnim nijansama, široke pruge sa blagim tonovima grančica i krupnijih cvetova, pravi su romantični izazov.

Cena: 2700-2980 din.

Wood and Stone

Za potkrovlje, stan, seosku kuću, ljubitelje dizajna i stilske elegancije. Fascinantna pozadina za sve stilove života.

Cena: 3400 – 4400 din.

Ostvarite svoje snove kroz ove prelepe kataloge!

Salon tapeta

katalog-mides

Impresivan dizajn naših tapeta postao je nezaobilazan modni detalj u svakom savremenom društvenom ambijentu.