Samolepljive folije

ZA ONE KOJI DIKTIRAJU MODU

Samolepljive folije drvoDOBAR UKUS

Renoviranje folijama sa motivima drveta i mermera

Ne mora sve da bude papreno! – Isprobajte naš najnoviji gurmanski recept: samolepljive folije, npr. u kombinaciji drveta i mermera ili metalik i jednobojno. Izaberite već sada jedan od dezena i započnite spremanje. Efekat će vas oduševiti: stare radne ploče, vrata, pa čak i frižider biće ako novi. Tako će kuhinja bez velikog ulaganja postati vaša najomiljenija prostorija, a pripremanje poslastica će vam pružati još više zadovoljstva.

Samolepljive folije - kožaZA ONE KOJI DIKTIRAJU MODU

Moderno ukrašavanje egzotičnim strukturnim folijama

Kad se skupe prijateljic, onda su aktuelni modni trendovi tema broj 1. Sad samo još nedostaje odgovarajući ambijent. Obnovite za promenu nameštaj. Pri tome su naše egzotične samolepljive folije pravi modni krik. pustite da vas kreativnost vodi i videćete da će rezultat biti zadivljujući. Folije su za čas zalepljene – za tren će soba dobiti potpuno nov, svež izgled.

Samolepljive folije - stakloUŽIVAJTE U HLADOVINI

Toplotna i svetlosna barijera zaštitnim i zatamnjujućim folijama

Vreme je prekrasno. Sunce sija i čini nas srećnim. Ima li nešto lepše? Jedina mana je što svetlo može da bude zaslepljujuće, a vrućina nepodnošljiva. To se krajnje jednostavno može sprečiti folijama za zaštitu od ultrljubičastog zračenja. Uzmite na primer naše zaštitne folije, koje jednostavno odbijaju sunčevu svetlost i tako u velikoj meri smanjuju vrućinnu. Ako samo želite da smanjite prodor svetlosti, onda su za vas idealne zatamnjujuće folije. I to ne samo na vratima i prozorima od terase i balkona.